Joulukuussa lahjamaailmamme avoinna myös sunnuntaisin

Tule hakemaan joulun tunnelmaa kotiin. Kynttilävalikoima on nyt runsaimmillaan. Ekelundilta saimme runsaasti jouluaiheisia pyyhkeitä ja kaitaliinoja. Katso Brosten upeaa sisustuksen talvitunnelmointia Instagramissa. Samaa pehmeää värien ja materiaalien harmoniaa löydät myymälästämme.

Toivotuimmat lahjat löydät meiltä. Koska lahjan saajan ilo alkaa jo paketin ihastelusta, paketoimme lahjat aina erityisen huolella ja kauniisti. Joulukuussa olemme avoinna myös sunnuntaisin klo 12–16. Tervetuloa.

Lumoavat ryijyt

Ryijyt ovat perinteisiä käsitöitä ja aina ajankohtaisia, arvostettuja taideteoksia, jotka parantavat tilan akustiikkaa. Ryijyn arvo säilyy pitkään.

Liikkeessämme on upea valikoima oman tuotantomme ryijyjä. Kaikki ryijyt saa myös tarvikepakkauksina. Tiedustele lisää myymälästämme, tai tule paikan päälle katsomaan ja kokemaan ryijyn lumo. Valmiita ryijyjämme saa lainaksi kokeilua varten.

Tervetuloa kylään Sylvi Saloselle

Vastaanotamme ryhmiä tutustumaan tunnelmalliseen Linnankadun putiikkiimme. Juodaan pullakahvit, ja esittelemme sopimuksen mukaan toimintaamme. Ryhmille myönnämme ostoksista 10 % alennuksen. Ota yhteyttä p. 020 766 0830, niin sovitaan ryhmällenne mukava tapaamishetki.

Left product image
Middle product image
Right product image